Soheila Bringander

Jag heter Soheila Bringander. Jag äger och driver eget salongen sedan 2000.

Gesällbrev

Mästarbrev

Frisörlicens

Make up utbildning

Farah Awad

Frisörutbildning Lars Kagg 2021

Frisörlicens

Delprov


Soheila Bringander

Creative Director, Master Stylist, Makeup Artist

Soheila tog sin Gesällbrev December 2000 & Mästarbrev September 2017 på Leksands Folkhögskolan. Shoeila har FrisörLicens med behörighet: A,B,C,D.
Hon är även Utbildad examinator hos Svenska Frisörföretagarna. Som frisör är Soheila väldigt lyhörd. Hon plockar fram det naturliga & fräscha hos dig. Hittar din rätta stil med din personlighet i fokus. Det här är frisören med bred kunskap.

Vår vision och löfte till dig

@Soheilas filosofi bygger på tre grundvärde: kvalitet, service och engagemang.

Vår vision är att ge våra kunder en helhetslösning inom hår och make-up, vi tycker att alla är värda att bli snygga. Alla våra frisörer är professionella, utbildade frisörer och haft lång praktik och är uppdaterade inom mode världens frisyrer.

Vårt mål är att alltid ge kunden så hög kvalitet som möjligt. Vi vill att du som kund ska få det utseende du strävar efter och därför är rådgivning en stor del av vår dagliga arbete. genom nyskapande och kreativitet hjälper vi dig att skapa ett personligt utseende som du trivs med varje dag.

Hos oss går kvalitet hand i hand med ett helhetstänk, oavsett om det gäller klippning, avancerad håruppsättning eller makeup till den där festen du har väntat på.

När du lämnar vår salong ska du känna att ingenting är omöjligt.

Vår historia

Vår första frisörsalong slog upp portarna 2002 i centrala Kalmar, under årens gång hade vi expanderat och under 2009 fick vi möjligheten att öppna en salong till i attraktiva köpcentret Modehuset vid Hansa City. Efter 4 år bestämde jag att bara satsa på salongen i Modehuset, därför bestämde jag att lämna vidare salongen i centrum. Numera äger jag & driver bara hårsalongen i Hansa City i Kalmar. I januari 2022 modehuset gick igenom en grundlig renovering. Därför blev vi erbjuden till ett läge närmare ingången. I juni 2022 var äntligen vår salong färdig för ny öppning igen.

Idag heter Gallerian THE BOX. Vi är trivs i vår nya fräscha och lite större lokal. Vi har även expanderat med ett behandlingsrum, där vi kan erbjuda bland annat: vaxning, lars lift mm… Här i samband med flytten känner jag att tiden är mogen för ett namnbyte på salongen. Numera är det @Soheilas som gäller. Jag tycker dessutom att det matchar bättre med det nya: THE BOX. Vi hälsar alla vår gamla och nya kunder välkomna.

Duktig frisör?

Vi söker ständigt efter duktiga professionella frisörer som vill jobba hos oss, Vi på Soheilas Hårstugas filosofi bygger på tre grundvärden: Kvalitet, Service och Engagemang.

Vårt mål är att alltid ge kunden så hög kvalitet och upplevelse som möjligt. Om du vill jobba hos oss eller hyra stol så skicka en ansökan till Soheila Bringander.

Vem är Soheila?

Grundaren av Soheilas hårstuga heter Soheila Seilani Bringander.

Soheila har alltid haft ett intresse för hår och make up men jobbar som proffesionell frisör på heltid sedan 1997. Soheila har en lång erfarenhet och utbildning inom hår och make up. Drömmen har alltid varit att ha en egen salong med personlig känsla, service och bra kvalité för kunderna. Första frisörsalong startade Soheila under 2002 i centrala Kalmar och under 2009 expanderade vi även med ytterligare en frisörsalong i Kalmars senaste köpcentrum Modehuset Hansa City. Idag kan vi erbjuda allt inom hår, klippning, färgning, hårförlängning, make up, bra produkter till bättre priser.

Varmt välkommen till oss på Soheilas Hårstuga.

Öpptider

Vardagar: 10:00 -19:00

Helger 10:00 -17:00

Afton: 10:00-14:00 (julafton stängt)

#soheilasharstuga