Professionell OLAPLEX behandling i Kalmar

Vi erbjuder olaplex behandlingar som ger nytt liv till ditt hår.

Vad är Olaplex?

Olaplex lanserades i Sverige under vårkanten 2015 och den har förändrat hela frisörbranschen. Behandlingen innehåller molekyler som gör håret starkare och friskare när det tillsätts. Om man jämför ett hårstrå med ett rep, så kan man säga att Olaplex skapar fler trådar i repet. När repet får fler trådar så blir det starkare, tätare och tål mer påfrestning.

Olaplex är för oss ett fantastiskt verktyg som gör att vi får förutsättningarna att uppnå de största tänkbara förändringarna och samtidigt ge dig ett starkt och friskt hår. Det ger oss möjlighet att skapa nyanser som tidigare varit svårt, nästintill omöjligt att skapa på grund av hårets kvalitet. Den största fördelen med denna behandling är alltså att ditt hår blir i bättre skick, även om du färgar det ofta.

När behöver man Olaplex behandling?

När man gör en större förändring i håret, t.ex om man påverkar hårets form eller färg mycket, så är Olaplex en mycket bra behandling som ger ett fantastiskt slutresultat. Det stärker även håret på sikt och motverkar slitage vid kommande färgningar eller förändringar av håret. Olaplex behandling bör framför allt göras när du….

  • Färgar eller bleker håret
  • Fönar och plattar håret ofta med plattång
  • Permanentar eller rak-permanentar ditt hår

Intresserad av att veta mer om hur det fungerar? Kom in till oss så berättar vi mer och analyserar just ditt hår.

Öpptider

Vardagar: 10:00 -19:00

Helger 10:00 -17:00

Afton: 10:00-14:00 (julafton stängt)

#soheilasharstuga